Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declaraţie: FR are nevoie de armată puternică pentru a asigura pacea

© Sputnik / Владимир Песня / Trecere la banca de fotografiiВоенный парад в ознаменование 70-летия Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов
Военный парад в ознаменование 70-летия Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
În ultimii ani atitudinea societăţii din Rusia faţă de armată s-a îmbunătăţit substanţial.

CHIȘINĂU, 19 iun – Sputnik. Viceministrul rus al Apărării, Ruslan Ţalikov, a declarat că ţara sa se pronunţă pentru pace, dar are nevoie de armată puternică pentru a realiza această politică. Această declaraţie a fost făcută vineri la forumul ”Armata-2015”, notează RIA Novosti.

”Noi rămânem așa cum am fost, oameni pașnici. Retorica noastră este absolut justă, pacifistă. Iar forța militară ne este necesară pentru a menține această retorică”, a spus demnitarul.

Ţalikov a subliniat şi faptul că atitudinea cetăţenilor ruşi faţă de militari s-a schimbat într-o direcţie pozitivă. "În ultimii ani în societatea rusă imaginea armatei a devenit mai bună. Astăzi simţim cu adevărat susținere din partea societății noastre”, a subliniat viceministrul.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала