Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Potrivit ultimelor informaţii, un om a murit şi peste 100 au fost răniţi la Kiev

© Sputnik / Alexei VovkУчастники протестных акций у здания Верховной рады в Киеве во время столкновений с сотрудниками правоохранительных органов
Участники протестных акций у здания Верховной рады в Киеве во время столкновений с сотрудниками правоохранительных органов - Sputnik Moldova
Ministrul ucrainean de Interne a învinuit partidul „Svoboda” şi pe liderul acesteia, Oleg Tyagnibok, de organizarea ciocnirile din preajma Radei Supreme.

CHIŞINĂU, 31 aug — Sputnik. Arsen Avakov a declarat că din materialele video şi foto se vede că Oleg Tyagnibok, liderul partidului „Svoboda”, s-a aflat în locul în care erau bătuţi soldaţii Gărzii Naţionale.

„Îl învinuiesc direct pe Oleg Tyagnibok şi partidul acestuia, „Svoboda”. Eu consider că aceasta este o crimă, nu poziţie politică.”, a declarat Avakov în cadrul unui briefing.

Parlamentul Ucrainei  a adoptat luni, la propunerea preşedintelui Petro Poroşenko, modificări constituţionale, la capitolul decentralizare. După votarea proiectului în prima lectură, în apropierea Legislativului au avut loc ciocniri ale naţionaliştilor şi radicalilor cu forţele de ordine. În rezultatul violenţelor, peste 100 de persoane, inclusiv membri ai Gărzii Naţionale, au avut de suferit, iar un ostaş în termen a murit la spital în urma unei răni în inimă, provocată de o schijă.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала