Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un moldovean a devenit campion mondial la grappling

© WFMCбокс
бокс - Sputnik Moldova
Tudor Rotari, discipolul clubului sportiv al federației „Voievod”, s-a clasat pe locul întâi la grappling, categoria 80 kg.

CHIȘINĂU, 26 0ct — Sputnik. Un discipol al clubului sportiv al federației „Voievod" din Moldova a devenit campion mondial la arte marțiale, versiunea WFMC.

Competițiile au avut loc între 16 și 18 octombrie, în orașul german Hagen. Compatriotul nostru Tudor Rotari s-a plasat pe locul întâi la grappling, categoria 80 kg.

Rotari și-a început cariera sportivă la clubul „Voievod", iar în prezent își face studiile la Academia protecției civile din Rusia, facultatea inginerie, anul trei.

În Moldova el a muncit ca scafandru-salvator la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI al republicii.

Notă Sputnik: Grappling este un gen de luptă sportivă corp la corp care îmbină tehnica tuturor disciplinelor de luptă, cu restricții minimale în ceea ce privește aplicarea procedeelor dureroase și asfixiante. Această luptă nu include aplicarea loviturilor și utilizarea armei.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала