Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Leancă dă de înţeles că PPEM vrea la guvernare

© Sputnik / Rodion ProcaIurie Leanca
Iurie Leanca - Sputnik Moldova
Cred că, în aceste momente complicate, în timp ce țara are nevoie de urgenţă de un plan anti-criză, Guvernul a demonstrat că este depășit de situație”, a scris Leancă.

CHIŞINĂU, 28 oct – Sputnik. Iurie Leancă susţine că Guvernul Streleţ merită un mare vot de neîncredere.

Politicianul a publicat pe o pagină de socializare mai multe precizări vizând poziţia partidului recent înregistrat, pe care îl conduse.

Mihai Ghimpu Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Leancă ne poate salva!

„Personal consider că premierul Valeriu Streleț merită un mare vot de neîncredere. Cred că, în aceste momente complicate, în timp ce țara are nevoie de urgenţă de un plan anti-criză, Guvernul a demonstrat că este depășit de situație”, a scris Leancă.

Însă acesta s-a grăbit să precizeze că ceea ce a scris şi a declarat „nu înseamnă că noi am luat decizia de a vota, împreună cu socialiștii și comuniștii, demiterea acestuia (a lui Streleţ, n.red.)”.

Leancă a mai notat în mesajul său că „PPEM este gata să discute participarea la constituirea unei noi majorităţi parlamentare pro europene, dar în baza unor condiţii foarte clare”.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала