Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Persoanele rănite în explozia din Piaţa Centrală rămân internate

© Photo : Igori VzorovПоследствия взрыва в одной из столовых Кишинева
Последствия взрыва в одной из  столовых  Кишинева - Sputnik Moldova
Cele treisprezece persoane spitalizate în urma exploziei care s-a produs sâmbătă într-o cantină din Piaţa Centrală rămân internate în continuare - douăsprezece la Centrul Republican de Leziuni Termice, iar una la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

CHIŞINĂU, 10 ian — Sputnik. Potrivit medicilor, pacienţii s-au ales cu arsuri pe 15-40 la sută din suprafaţa corpului, în temei, ale feţei şi membrelor superioare. În marea majoritate, arsurile sunt superficiale, însă în cazul câtorva pacienţi este vorba de arsuri mai profunde, de gradul 3-4, cu afectarea căilor respiratorii.
Deflagraţia urmată de un incendiu a avut loc sâmbătă, la etajul localului „La Soacra" situat în Piaţa Centrală. Potrivit datelor preliminare, incendiul ar fi fost provocat de explozia unei butelii de gaz.

Pe teritoriul Tracom a avut loc un incendiu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Explozie în centrul Chișinăului

Potrivit Serviciului Situații Excepționale, cel puțin 17 persoane au fost rănite în incendiu. Flăcările au distrus şi 55 de metri pătraţi din spaţiul localului. Au avut de suferit atât angajaţi ai cantinei, cât şi persoane venite acolo pentru a lua masa.

Administratorii cantinei "La Soacra", care sunt soţ şi soţie, au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore, fiind cercetaţi în calitate de suspecţi.

Procuratura municipiului Chişinău a iniţiat două dosare penale în acest caz, pentru încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi pentru vătămarea gravă din imprudenţă a integrităţii corporale a persoanelor.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала