Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chirtoacă și-a adus mireasa la starea civilă cu o ”kopeikă” sovietică

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ и Анишоара Логин
Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, și-a adus mireasa la oficiul de stare civilă într-un mod cât se poate de inedit. Acesta a preferat o mașină sovietică de model ”Lada”.

CHIȘINĂU, 20 mai — Sputnik. Chirtoacă a preferat să urce el însuși la volanul mașinii sovietice model ”Lada” de culoare albă, cu care și-a adus mireasa la oficiul de stare civilă. Automobilul respectiv mai este cunoscut și sub denumirea populară de ”kopeika”.

Primul a coborât din mașină Dorin Chirtoacă, care și-a ajutat mireasa să iasă din maşină. Ulterior, Anișoara Loghin a fost nevoită să aștepte mai la o parte câteva momente, până când mirele său a reușit să parcheze ”kopeika” la umbră.

La intrarea în oficiul de stare civilă, Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin au făcut doar câteva declarații sumare. Primarul capitalei a rugat jurnaliștii să nu-i pună, deocamdată, prea multe întrebări, ca nu cumva din această cauză să încurce ceva în timpul înregistrării căsătoriei.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала