Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Tematica socială este pe larg reflectată de portalul nostru de știri și analize. Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

Explozie: cunoscutul jurnalist Pavel Șeremet, asasinat la Kiev (VIDEO)

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Trecere la banca de fotografiiJurnalistul rus Pavel Șeremet
Jurnalistul rus Pavel Șeremet - Sputnik Moldova
La Kiev a fost asasinat cunoscutul jurnalist rus Pavel Șeremet. Poliția ucraineană a deschis un dosar penal în această cauză.

CHIȘINĂU, 20 iulie — Sputnik. Cunoscutul jurnalist rus Pavel Șeremet a fost asasinat astăzi în centrul orașului Kiev, în urma unei explozii a automobilului în care se afla acesta. 
Procurorul General al Ucrainei a declarat că moartea acestuia reprezintă un asasinat, fiind pornită o cauză penală pentru un omor premeditat.

Potrivit unui martor ocular, deflagrația a fost una puternică. Automobilul în care se afla Șeremet aparținea directorului și cofondatorului publicației "Ukrainskaia Pravda", Aliona Pritule.

Jurnalistul rus Pavel Șeremet a activat zece ani la posturile publice de televiziune din Rusia, inclusiv la Canalul 1. În ultimii cinci ani, acesta a activat la Kiev, fiind angajat al portalului „Ukrainskaia Pravda" și „Radio Vesti".

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала