Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declaraţie: Nantoi îl va părăsi pe Leancă şi va pleca la Sandu

© PPEMPPEM, Oazu Nantoi
PPEM, Oazu Nantoi - Sputnik Moldova
După ce a devenit cunoscut faptul că între Iurie Leancă și Oazu Nantoi a izbucnit o ceartă din cauza parteneriatului dintre PPEM și guvernare, au apărut supoziții că unii membri ai PPEM vor pleca la PAS.

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Atitudinea lui Oazu Nantoi față de actuala guvernare este cât se poate de clară. Cel mai probabil, la un moment dat, Nantoi va părăsi PPEM și va încerca să adere la partidul condus de Maia Sandu, a declarat în studioul Sputnik Moldova juristul și jurnalistul Ghenadie Vaculovschi.

Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Politică
Obsesia lui Leancă şi disensiunile din PPEM

El a mai subliniat faptul că toți consilierii PPEM sunt implicați în organizarea referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă, iar PL, din care face parte primarul capitalei, este parte a actualei guvernări din Republica Moldova. Astfel, consilierii din partea PPEM vor avea de ales între acordul de cooperare cu guvernarea și campania de demitere a lui Chirtoacă.

Potrivit lui Vaculovschi, continuarea campaniei contra liberalului Chirtoacă de către consilierii PPEM este o lovitură dată parteneriatului cu guvernarea, care nu este interesată ca Chirtoacă să piardă primăria, iar locul acestuia să fie preluat de un exponent al opoziției.

Totodată, jurnalistul Octavian Racu a declarat că Oazu Nantoi a făcut parte din mai multe partide și niciodată nu a manifestat prea mult spirit de echipă. potrivit lui Racu, dacă va deveni membru al PAS, Nantoi ar putea să nu se integreze nici în această formațiune politică.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала