Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă a plecat în concediu fără soţie

© bloknot-moldova.mdDorin Chirtoacă testează noua pistă pentru bicicliști din centrul Chișinăului
Dorin Chirtoacă testează noua pistă pentru bicicliști din centrul Chișinăului - Sputnik Moldova
Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi-a luat al treilea concediu în această vară, pe care îl va petrece singur, fără soţie.

CHIŞINĂU, 11 aug – Sputnik. Primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, este plecat de luni, 8 august, într-un concediu de două săptămâni. Este al treilea concediu pe care edilul şi l-a luat în ultimele trei luni.

Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Câți bani a câştigat Dorin Chirtoacă la nuntă

Acesta a mai fost plecat în concediu în luna mai, imediat după ce a celebrat căsătoria cu o jurnalistă de la Chişinău. Ulterior, în luna iunie, Chirtoacă a mers într-un alt concediu, când împreună cu soţia sa s-a odihnit pe litoralul grecesc al Mediteranei.

Acum primarul şi-a luat concediu pentru că, spune el, a vrut să-şi sărbătorească, la 9 august, ziua de naştere discret şi în linişte.

Dacă în primele două concedii Chirtoacă a mers împreună cu soţia, acum acesta se odihneşte de unul singur. Soţia sa, jurnalistă la un post privat de televiziune, continuă să prezinte ştirile pentru telespectatori.

În concediul de „celibatar”, pe lângă ziua de naştere, Chirtoacă a mers şi în România, unde a adus un ultim omagiu Reginei României, Ana, care a decedat la 1 august. 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала