Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au vrut să sape un beci, dar au dat de schelete şi muniţii

© Sputnik / Артем Креминский / Trecere la banca de fotografiiКрым. Мангуп-Кале
Крым. Мангуп-Кале - Sputnik Moldova
O familie din localitatea Nicolaevca Veche, raionul Ungheni a găsit îngropate în curtea casei, la nici un metru adâncime, osemintele a doi oameni şi muniţii.

CHIŞINĂU, 21 aug — Sputnik. O familie tânără a cumpărat acum aproximativ zece ani casa bătrânească de la marginea satului. Până a-şi mai ridica alta nouă, cei doi soţi, Ana și Vladislav Pidghirnîi, cărora li s-au născut între timp şi doi băieţi, au hotărât să-şi construiască un beci nou, relatează publicaţia Expresul.

Dar nu au săpat nici măcar un metru în adâncime, când au avut parte de o surpriză terifiantă. Cei care lucrau la săpatul beciului au dat de osemintele a doi oameni. Tot acolo se aflau două caschete și nişte muniții.

"Vă spun sincer, aproape că nu am putut să dorm noaptea, după descoperirea făcută. E înfricoșător să vezi oseminte ale unor oameni în curtea ta", a mărturisit Ana Pidghirnîi.

Se presupune că este vorba de osemintele unor ostași germani care au luptat în cel de-al doilea război mondial, deoarece pe acolo a trecut linia frontului.

La fața locului s-au deplasat și angajații Batalionului de geniu "Codru" al Ministerului Apărării, care au ridicat munițiile.

Osemintele au fost transmise la Centrul de Medicină Legală a Ministerului Sănătății, unde se va stabili cât au zăcut acestea în pământ şi poate chiar care a fost cauza decesului celor doi.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала