Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a felicitat pe Lukașenko cu ocazia zilei de naștere

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de felicitare omologul său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia împlinirii vârstei de 62 de ani.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin l-a felicitat pe președintele Belarusului, Alexandr Lucașenko, cu ocazia zilei de naștere. Liderul de la Minsk a împlinit 62 de ani, informează kremlin.ru.

Заседание Высшего Государственного Совета Союзного государства России и Белоруссии - Sputnik Moldova
Putin - Lukaşenko: nimic nu s-a pierdut din ceea ce a început acum 20 de ani

Putin se arată încrezător că eforturile depuse în vederea dezvoltării raporturilor bilaterale multisectoriale este în interesul ambelor popoare, care au o strânsă relație istorică și de prietenie. Aceasta, portrivit lui Putin, este cea mai eficientă cale spre dezvoltarea durabilă a celor două state.

"O astfel de direcție va contribui la soluționarea celor mai importante probleme de ordin social-economic, la creșterea bunăstării cetățenilor noștri și la o dezvoltare democratică stabilă a țărilor noastre. Vă dorim multă sănătate Dumneavoastră şi celor apropiaţi, succese și fericire”, se spune mesajul de felicitare al președintelui rus.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала