Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon va deveni Președintele Moldovei chiar din primul tur, dacă

© Sputnik / Мирослав РотарьПротест 21.01.2016 Proteste 21.01.2016
Протест 21.01.2016 Proteste 21.01.2016 - Sputnik Moldova
Joi a fost făcut public un sondaj care arată că liderul socialiștilor, Igor Dodon, va ajunge în turul doi și că ar învinge și în turul doi indiferent cu cine va trebui să concureze. Totodată, unele calcule arată că Dodon poate deveni președinte chiar după primul tur de scrutin.

CHIȘINĂU, 20 oct — Sputnik. Dacă din cursa prezidențială se va retrage candidatul „Partidului Nostru", Dumitru Ciubașenco, atunci Igor Dodon va deveni Președintele Republicii Moldova chiar din turul întâi, adică după alegerile din 30 octombrie, scrie bloknot-moldova.md.

Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Ultima oră: Igor Dodon este lider absolut în lupta pentru Președinția Moldovei

Corespondentul Sputnik a discutat cu Igor Dodon pe marginea acestui subiect. Liderul socialiștilor a făcut următoarele precizări:

„Putem învinge în turul întâi. Vom învinge cu siguranță dacă ne consolidam eforturile. O arată chiar și sondajele plătite de Soros, dar și măsurările noastre interne".

Potrivit lui Igor Dodon, dacă „Partidul Nostru" va face front comun cu Socialiștii, „vor fi economisiți bani bugetari și va fi valorificat mult timp prețios".

„Astfel, am putea începe mai curând eliberarea Republicii Moldova de oligarhi", a punctat Dodon.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала