Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Transmisie live: conferinţă de presă susţinută de Renato Usatîi

© Sputnik / Алексей Филиппов / Trecere la banca de fotografiiРенато Усатый
Ренато Усатый - Sputnik Moldova
La 26 octombrie, ora 13.00, la Centrul Internațional de Presă Multimedia al AIȘ "Rossia Segodnea" (Moscova) a avut loc conferința de presă a lui Renato Usatîi.

Conferință de presă susţinută la Moscova de șeful "Partidului Nostru", primarului orașului Bălți, politicianul de opoziție Renato Usatîi.

În preajma alegerilor prezidențiale din Moldova, programate pentru 30 octombrie, în țară s-a declanșat un nou scandal politic.

La 16 octombrie, împotriva lui Renato Usatîi a fost intentat un dosar penal pentru escrocherie și tentativă de asasinat, iar la 24 octombrie judecătoria a decizia arestarea acestuia pentru 30 de zile și anunțarea lui în căutare internațională. Nu sunt primele represiuni asupra politicianului de opoziție din Moldova. În cadrul conferinței de presă de la Moscova se va discuta despre situația din Moldova în preajma alegerilor prezidențiale, despre scandalurile care zguduie societatea moldovenească. Evenimentul a fost transmis în direct pe site-ul Sputnik.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала