Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin despre rezoluția UE: vreau să felicit jurnaliștii de la Sputnik și RT

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин ответил на вопросы журналистов
Президент РФ В. Путин ответил на вопросы журналистов - Sputnik Moldova
Președintele rus Vladimir Putin speră că bunul simț va triumfa și nu vor interveni interdicții reale împotriva mass-media rusești.

CHIȘINĂU, 23 nov — Sputnik. Comentând rezoluția Parlamentului European împotriva mass-media rusești, Putin a felicitat jurnaliștii de la Sputnik și și postul TV Russia Today pentru munca efectuată.

Журналисты на фоне экрана с логотипом агентства Sputnik в пресс-центре Восточного экономического форума - Sputnik Moldova
Politică
Sputnik îndeamnă UE să nu admită cenzura de stat

Președintele rus Vladimir Putin a criticat rezoluția Parlamentului European împotriva mass-mediei rusești. El a spus că Europa încearcă să învețe Rusia ce înseamnă democrație.

Parlamentul European a votat miercuri în favoarea rezoluției „Comunicarea strategică a UE pentru contracararea propagandei părților terțe împotriva sa", care se referă la combaterea mass-media rusești, precum agenția de știri Sputnik și televiziunea Russia Today. Autorii documentului echivalează contracararea influenței presei cu combaterea Statului Islamic și îndeamnă țările europene să sporească finanțările pentru contrapropagandă.

"Îi felicit pe acei reprezentanți ai presei noastre, pe jurnaliști, care i-au determinat pe reprezentanții organului european să ia o astfel de decizie, îi felicit pentru faptul că își fac munca eficient și cu talent", a spus Putin.

Putin a mai spus că rezoluția Parlamentului European este o degradare evidentă a viziunii democratice a societății occidentale.

El a mai menționat că speră că bunul simț va prevala și nu vor exista restricții reale în ceea ce privește activitatea presei rusești.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала