Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce a discutat Krasnoselski cu Rogozin la Moscova

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Trecere la banca de fotografiiВстреча вице-премьера РФ Д.Рогозина и президента Приднестровья В.Красносельского
Встреча вице-премьера РФ Д.Рогозина и президента Приднестровья В.Красносельского - Sputnik Moldova
Liderul nou ales al regiunii separatiste transnistrene, Vadim Krasnoselski, s-a întâlnit cu vicepremierul rus Dmitrii Rogozin.

TIRASPOL, 20 dec — Sputnik, Irina Leahova. În cadrul întrevederii cu reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru Transnistria, Dmitrii Rogozin, liderul transnistrean Vadim Krasnoselski a primit asigurări că Federația Rusă va continua cooperarea cu regiunea transnistreană.

”Întrevederea s-a desfășurat într-o atmosferă prietenească. Dmitrii Rogozin l-a felicitat pe Vadim Krasnoselski cu ocazia obținerii victoriei și confirmării sale în funcție și ne-a asigurat că relația de cooperare va rămâne la același nivel”, a declarat pentru Sputnik reprezentantul aparatului lui Krasnoselski.

Întrunirea lui Vadim Krasnoselski cu Dmitri Rogozin a avut loc în cadrul primei sale vizite pe care a întreprins-o la Moscova. Krasnoselski urmează să se întâlnească la Moskova cu viceministrul Afacerilor Externe al FR, Grigorii Karasin.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала