Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi cetăţeni moldoveni accidentaţi în Rusia au fost aduşi acasă

© Sputnik / Miroslav Rotariсмурд
смурд - Sputnik Moldova
Un bărbat şi o femeie din Moldova au fost transportaţi cu trenul de pe ruta Moscova - Chișinău şi preluaţi de un echipaj SMURD

CHIŞINĂU, 6 feb — Sputnik. Accidentul în care au fost rănite cele două persoane s-a produs acum aproximativ o săptămână, în regiunea Moscova.

Serviciul Protecție Civile și Situațiilor Excepționale al MAI a organizat transportarea răniţilor, un bărbat în vârstă de 48 de ani și o femeie de 42 de ani, cu trenul Moscova — Chișinău. Pe parcursul drumului, aceştia au fost monitorizați de salvatorii moldoveni.

Accidentul în care au avut de suferit moldovenii a avut loc pe datat de 28 ianuarie 2017 pe drumul M 9, în apropiere de raionul Volkolamsk, regiunea Moscovei. Potrivit poliției ruse, un microbuz de model Volkswagen de pe ruta Chișinău — Moscova s-a tamponat frontal cu un autoturism de model KIA. În urma accidentului au avut de suferit cinci persoane din cele 16 aflate în microbuz.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала