Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Important: află aici ce se întâmplă cu dolarul american în Rusia

© Sputnik / Владимир Астапкович / Trecere la banca de fotografiiBancnotă care seamănă cu dolarul american cu chipul lui Donald Trump imprimat
Bancnotă care seamănă cu dolarul american cu chipul lui Donald Trump imprimat - Sputnik Moldova
Ministrul Dezvoltării Economice de la Moscova, Maksim Oreșkin, a declarat că la ora actuală există o tendință de dedolarizare a economiei ruse

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Ministrul rus al Economiei, Maksim Oreșkin, a numit printre măsurile care alimentează noul trend economic de dedolarizare scăderea ponderii creditelor în valută.

„Există un mare trend în direcția dedolarizării economiei ruse. Banca Centrală a făcut câțiva pași foarte importanți, pentru ca să fie oferite mai puține credite în valută", a spus demnitarul.

Anterior, viceministrul rus al Dezvoltării Economice, Serghei Reabkov, a declarat că Moscova și-a activizat eforturile în vederea reducerii dependenței față de sistemele de plată americane și față de dolar în calitate de instrument de plată valutar.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала