Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sondaj: Putin este garantul stabilității

© Sputnik / Михаил Климентьев / Trecere la banca de fotografiiРабочая поездка президента РФ В. Путина в Белгородскую область
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в Белгородскую область - Sputnik Moldova
Majoritatea cetățenilor ruși consideră că președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, este garantul stabilității și reformelor.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Cetățenii Rusiei consideră că președintele Vladimir Putin este garantul nu doar al stabilității, ci și al schimbărilor în bine din țara lor și cred în capacitățile lui de a asigura realizarea reformelor, a spus directorul general al Centrului de Studiere a Opiniei Publice din Rusia, Valeri Fiodorov, citat de RIA Novosti.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dodon l-a asigurat pe Putin că nu va promulga nici o lege antirusească

La începutul lunii octombrie, la conferința de presă privind rezultatele participării la summitul BRICS, Putin, răspunzând la întrebarea dacă președintele Rusiei va participa la alegerile prezidențiale, a declarat că cei care vor dori să participe vor anunța acest lucru în perioada prevăzută de lege. În cazul său el a spus că „deocamdată nu s-a decis nici împotriva cui va candida", nici dacă „va candida, în general".

Potrivit lui Fiodorov, la întrebarea dacă președintele Putin va fi capabil să asigure stabilitatea în țară, 90% dintre cei chestionați au răspuns că da — va fi capabil.

„Doar 7% nu cred că Putin va putea asigura stabilitatea. La cea de a doua întrebare din același sondaj — „În opinia Dvs., va putea Putin sau nu să asigure realizarea reformelor în țara noastră?" — 72% susțin că va putea, iar 23% afirmă că nu va putea", a spus Fiodorov.

Acesta a specificat că, pornind de la aceste date, putem spune că, deși tot mai puțin cetățeni ruși cred în posibilitatea de a asigura stabilitatea și desfășurarea reformele în țară, totuși, 72% (ceea ce înseamnă aproape trei pătrimi) susțin că Putin este nu doar garantul stabilității, ci și al reformelor.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала