Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Călătoria cu trenul din Chișinău spre Moscova se ieftinește cu 240 de lei

© Sputnik / Мирослав Ротарьпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Prețul la călătoria cu trenul din Chișinău spre Moscova și spre Sankt-Petersburg se ieftinește cu 240 de lei.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. În perioada 12 februarie – 31 martie, toți pasagerii care optează pentru călătoriile cu trenul în cupeu pe cursele Chișinău – Sankt – Petersburg  și Chișinău – Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilet.

Ministerul Economiei și Infrastructurii a avizat pozitiv inițiativa CFM de reducere a coeficientului de indexare a tarifului de bază pentru biletele în vagoane cupeu, în scopul majorării fluxului de călători.

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Societate
Ce s-a întâmplat după ce un ministru a urcat în trenul Chișinău-Ungheni

Începând cu 12 februarie și până la 31 martie, costul tichetului de călătorie pentru locul în compartiment pe destinația Chișinău – Sankt – Petersburg va scădea cu circa 240 de lei. Trenul de pe această cursă circulă în zilele impare ale lunii, la ora 22:14.

La fel, biletele pentru același tip de compartiment în trenul nr. 47, Chișinău – Moscova, care circulă în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică, la ora 10:50, se vor ieftini cu circa 240 de lei, iar pentru garnitura cu nr. 341, care circulă zilnic, la 20:40 din Chișinău, acestea se vor micșora cu 210 lei.


Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала