Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Filtru la intrarea în Bulboaca. Toate mașinile sunt oprite și puse pe cântar

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Inspectorii ANTA au întocmit trei procese-verbale și le-au aplicat amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere, amplasate la intrarea în localitate.

CHIȘINĂU, 19 apr – Sputnik. La indicația ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, Agenția Națională Transport Auto (ANTA) verifică greutatea pe axă a mașinilor de mare tonaj, care circulă prin satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. La intrarea în localitate a fost instalat un cântar pentru efectuarea controlului greutății camioanelor.

Кирилл Габурич - Sputnik Moldova
Societate
Ministrul Gaburici, supărat foc pe Agenția Transport Auto și Poliția de Patrulare

Inspectorii ANTA au întocmit trei procese-verbale și le-au aplicat amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere, amplasate la intrarea în localitate. Cea mai mare amendă, aplicată pentru depășirea greutății masei totale, este de 6 de mii de lei. De asemenea, inspectorii avertizează șoferii camioanelor de mare tonaj să circule pe drumul de ocolire a satului Bulboaca.

Ministrul Gaburici i-a cerut Agenției să asigure monitorizarea traficului în continuare și să fie atenționați conducătorii companiilor de transport.

Ministrul Economiei și Infrastructurii a inspectat, acum două zile, drumul principal din localitatea Bulboaca. Oficialul a reacționat la plângerea depusă de locuitori, care spun că, din cauza mașinilor de mare tonaj ce circulă prin localitate, casele lor riscă să se prăbușească.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала