Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova a comentat noul buget al SUA pentru Apărare

© AFP 2021 / STAFF Ministerul Apărării al SUA - Pentagon
Ministerul Apărării al SUA - Pentagon - Sputnik Moldova
Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova consideră că noul buget al Apărării adoptat de SUA fixează o direcție a Washingtonului spre consolidarea dominației mondiale prin intermediul forței.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Noul buget al Apărării al SUA fixează direcția Washingtonului spre o dominație în lume, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Recep Tayyip Erdogan - Sputnik Moldova
Europa vrea să coopereze cu Moscova și Ankara fără influența lui Trump

"Legea semnată de președintele SUA pe 13 august cu privire la limita cheltuielilor pentru apărarea națională în anul fiscal 2019, în esență, stabilește direcția de consolidare a rolului dominant al Washingtonului pe arena internațională prin intermediul forței", a declarat Zaharova în cadrul unui briefing organizat astăzi.

Luni, Donald Trump a semnat legea bugetului apărării a SUA pentru anul fiscal 2019, care limitează finanțarea unui șir de activități legate de acordul privind Cerul Deschis. Viceministrul MAE de la Moscova, Serghei Ryabkov a calificat această decizie drept "o continuare a intoxicării relațiilor internaționale prin niște abordări unilaterale".

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала