Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Guvernul Siriei trebuie să-și restabilească controlul asupra întregii țări

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин на саммите ШОС в Китае. День второй
Президент РФ В. Путин на саммите ШОС в Китае. День второй - Sputnik Moldova
Guvernul sirian este în drept să-și restabilească controlul asupra întregului teritoriu național, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, la summitul de astăzi de la Teheran.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. Guvernul Siriei este îndrept să-și restabilească controlul asupra întregului teritoriu al țării, a declarat vineri președintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul Rusia-Turcia-Iran de la Teheran.

”Guvernul legitim al Siriei are dreptul și trebuie, în cele din urmă, să-și restabilească controlul asupra întregului teritoriu național”, a declarat Putin.

Putin la bordul avionului prezidențial - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin a sosit la Teheran: Ce va discuta cu Erdogan și Rouhani - Foto

În același timp, liderul rus a îndemnat opoziția siriană să stabilească un dialog constructiv cu actuala guvernare din Siria.

”Guvernul președintelui Assad a realizat partea sa de lucru, și-a respectat obligații pe care le-am avut cu președintele Assad. El a expediat la ONU o listă în care sunt expuse interesele guvernului sirian. Acum este rândul opoziției să-și îndeplinească partea sa de muncă, să expedieze propria listă. Trebuie să formăm a treia parte a acestui comitet constituțional”, a spus Putin.

Referindu-se la situația din Idlib, liderul de la Kremlin a declarat că în acest oraș există un număr mare de civili și acest lucru trebuie să fie luat în considerație în timpul luptelor cu teroriștii.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала