Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Iată ce le-a făcut un minor de la Hâncești unor femei din Capitală - Video

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Un delicvent de la Hâncești recidivează: Iată ce le-a făcut unor femei din Capitală: a fost surprins de camerele de supraveghere video.

CHIȘINĂU, 8 nov - Sputnik. Un minor de 16 ani, originar din Hâncești, a fost reținut de polițiști din sectorul Buiucani al Capitalei. Acesta este bănuit de comiterea a două jafuri.

Potrivit Poliției, minorul a furat gențile unor femei de 48 și 60 de ani, în care se aflau telefoane mobile și bani, cauzând un prejudiciu de 2 mii 800 de lei. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere video chiar în timp ce săvârșea infracțiunea. 

În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut vina. El a declarat oamenilor legii că a comis jafurile din lipsa de bani. Polițiștii precizează că minorul a mai fost cercetat pentru furt.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care potrivit legii se pedepsește cu închisoare de la 5 până la 7 ani.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала