Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Federația Rusă implementează noua doctrină privind securitatea energetică

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiNikolai Patrușev
Nikolai Patrușev - Sputnik Moldova
Șeful Kremlinului a aprobat noua doctrină națională privind securitatea energetică, care prevede înlocuirea treptată a tehnologiilor importate, a declarat șeful Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrushev.

CHIȘINĂU, 30 nov – Sputnik. Vladimir Putin a aprobat noua doctrină privind securitatea energetică a Rusiei, a declarat joi președintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

„Noua doctrină a fost aprobată și va fi ratificată prin decret prezidențial”, a declarat, după reuniunea Consiliului, Patrushev, citat de Sputnik France.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin a trasat sarcinile de bază a „Frontului Popular Rusesc”

Potrivit ministrului rus al Energiei, Alexander Novak, această nouă doctrină urmează să pregătească Rusia pentru posibile noi sancțiuni occidentale.

Totuşi, implementarea acestei politici nu înseamnă „abandonarea completă a mecanismelor pieței”, a spus ministrul. Prevederile noii doctrine vor fi luate în considerare în alte documente de strategie națională, a dat asigurări Novak.

Ca răspuns la sancțiunile occidentale impuse Moscovei în contextul crizei ucrainene, Rusia a lansat un program de substituire a importurilor pentru a permite industriașilor și agricultorilor săi să acumuleze know-how și să producă la nivel local.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала