Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin speră la o îmbunătățire a relațiilor dintre Rusia și SUA

© Sputnik / Евгений Биятов / Trecere la banca de fotografiiЕжегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина
Ежегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Liderul rus a menționat că, mai devreme sau mai târziu, va deveni clar că trebuie să facem un salt pentru a ieși la suprafață.

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. În cadrul conferinței de presă anuale președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că speră ca pe viitor relațiile dintre Rusia și SUA să se îmbunătățească.

„Sper ca ceva totuși să se îmbunătățească. În cele din urmă, relațiile noastre ajungând la fund, vom înțelege că trebuie să ieșim la suprafață, să ne desprindem de acel fund, să ne ridicăm, să respirăm aer curat și să cugetăm cu mintea limpede cum vom trăi mai departe”, a spus Putin.

Totodată, Putin prognozează noi atacuri în SUA asupra liderului american Donald Trump.

„Observăm doar ce se întâmplă acolo în ultima vreme. În curând se va schimba conducerea în Congres. Putem prognoza cu siguranță că se vor produce noi atacuri asupra actualului președinte. Va reuși oare acesta ca, în asemenea circumstanțe, să accepte un dialog direct cu Rusia? Nu știu. Acest lucru trebuie să-i întrebăm pe ei”, a subliniat Putin.

Șeful statului rus a spus încă o dată că este gata să aibă o întrevedere cu Trump, însă nu știe când ar putea fi realizată.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала