Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Afacere cu droguri, deconspirată de polițiști: Un avocat printre consumatori - Foto

Un grup criminal care comercializa droguri a fost deconspirat de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Oamenii legii au deconspirat activitatea unui grup criminal specializat în creșterea, păstrarea și comercializarea în Chișinău și suburbii a drogurilor. Pe parcursul documentării au fost identificate mai multe persoane care făceau parte din gruparea criminală organizat.

Acestea aveau rolurile bine determinate. Oamenii legii au identificat persoanele care comercializau, dar și mai multe persoane care procurau droguri pentru a le consuma. În data de 25 martie curent, procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii de investigații a INI au efectuat un șir de percheziții la domiciliile persoanelor implicate în schema infracțională. Astfel, au fost ridicate droguri de tip marijuana în cantități deosebit de mari.

În acest caz au fost reținute două persoane cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani. Acestea au fost arestate pentru 30 de zile. Este de menționat faptul că printre consumatorii de droguri a fost identificat și un avocat care și-a recunoscut vina și a predat benevol drogurile pe care le păstra asupra sa și în automobilul personal. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, făptuitorii riscă pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала