Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozie puternică la Sângerei: O femeie a ajuns în stare gravă la spital

Scurgerea de la o butelie de gaz a provocat o explodat într-o gospodărie din localitatea Chișcăreni, Sângerei. O femeie a suferit arsuri de gradul I și II pe toată suprafața corpului.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. O explozie puternică s-a produs astăzi în localitatea Chișcăreni, Sângerei. 

Incendiu la Străşeni - Sputnik Moldova
Societate
Încă o butelie de gaz a fost pe cale să explodeze în Capitală – Detalii

Apelul la 112 a fost recepționat în această dimineață. La fața locului au fost îndreptate serviciile de urgență care au stabilit că o femeie în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradul I şi II, în urma exploziei care s-a produs într-o anexă.

Potrivit pompierilor, deflagrația s-a produs în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie, în momentul în care femeia a încercat să conecteze aragazul. Persoana a fost preluată urgent de echipa medicală şi internată în secţia de reanimare a spitalului raional.

Circumstanţele cazului urmează a fie stabilite de specialişti. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează oamenii despre pericolul buteliilor de gaz utilizate în încăperi. Pompierii le recomandă oamenilor să nu exploateze neautorizat instalațiile pentru a evita situaţiile de risc.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала