Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cadoul oferit de Kim Jong Un lui Vladimir Putin - Semnificația ascunsă a fost decriptată

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin și Kim Jong Un
Vladimir Putin și Kim Jong Un - Sputnik Moldova
Triumful și puterea - sunt cele două noțiuni simbolizate prin darul liderului nord-coreean lui Vladimir Putin, la summitul de la Vladivostok, a declarat pentru Sputnik un specialist al Centrului pentru Studii coreene.

CHIȘINĂU, 27 apr - Sputnik. Sabia pe care liderul nord-coreean i-a oferit-o miercuri lui Vladimir Putin în timpul summitului de la Vladivostok semnifică triumful și puterea, a declarat pentru Sputnik Konstantin Asmolov, om de știință de la Centrul de Studii coreene al Institutului de Studii ale Orientului Îndepărtat al Academiei de Științe din Rusia.

"În Coreea de Nord este adesea menționată o sabie prețioasă, la care o aluzie se găsea chiar și în discursurile lui Kim Jong-un privind dezvoltarea economiei, ca simbol al puterii", a relatat omul de știință.

Deci, el consideră că acestă semnificație este exact ceea ce liderul nord-coreean dorea să-i ofere președintelui rus.

Konstantine Asmolov a subliniat, de asemenea, faptul că serviciile de protocol ale celor două țări au înțeles foarte bine care este cel mai bun dar a fi făcut, cei doi lideri făcând schimb de arme albe. Vladimir Putin, la rândul său, i-a dăruit lui Kim Jong-un cu o sabie, precum și un set de ceai.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала