Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Imagini video inedite: La un pas de tragedie - Un șofer a salvat viața unui tânăr

© Sputnik / Miroslav RotariAutobuz - Imagine Simbol
Autobuz - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Un video distribuit pe rețelele de socializare – un șofer de autobuz salvează, printr-un gest rapid, viața unui adolescent. Doar câteva secunde au fost decisive.

CHIȘINĂU, 12 mai - Sputnik. Această şoferiţă de autobuz a devenit o eroină pe Internet după publicarea unui videoclip în care se vede cum, datorită unui gest reflex rapid, salvează viața unui adolescent. Un moment al vieții de zi cu zi, dar care ar fi putut să-l coste viața pe băiat, a fost înregistrat de o cameră de supraveghere a autobuzului.

Pe imagini se vede că un adolescent se pregătește să coboare din autobuzul condus de femeie, când aceasta observă, pe oglinda retrovizoare, o mașină care se apropie în viteză. Rapidă ca fulgerul, ea îl trage pe adolescent înapoi, din spate. În aceeași secundă, mașina trece pe lângă autobuz cu mare viteză, fără să încetinească pentru a permite coborârea pasagerilor.

Furioasă, şoferiţa îi claxonează pe şoferul maşinii pentru a-i atrage atenția cu privire la inconștiența și imprudența de care a dat dovadă.

Unul dintre pasagerii de pe primele locuri din autobuz, care a privit întreaga scenă și pare șocată de ceea ce a văzut, spune că crede că șoferul mașinii nici măcar nu s-a gândit să oprească.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала