Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Tematica socială este pe larg reflectată de portalul nostru de știri și analize. Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

Igor Dodon și Brian Brown, despre problema demografică și rolul familiei în societate

Președintele Igor Dodon împreună cu famili lui Brian Brown
Președintele Igor Dodon împreună cu famili lui Brian Brown - Sputnik Moldova
Problema demografică și rolul familiei în societate: Subiectul discuției dintre președintele Igor Dodon și președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown.

CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Consolidarea societății și soluționarea problemelor demografice sunt subiecte discutate de șeful Statului, Igor Dodon cu președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown, care se află în țara noastră.

”Am avut o întrevedere cu Brian Brown, președintele Organizației Internaționale pentru Familie, care se află împreună cu soția și cei nouă copii ai săi într-o vizită privată în țara noastră, la invitația mea. Am salutat prezența familiei numeroase a dlui Brown la Chișinău. Am subliniat rolul familiei în consolidarea societății și soluționarea problemelor demografice cu care se confruntă mai multe state”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, președintele țării a făcut un schimb de opinii cu privire la situația politică și socială din țara noastră. De asemenea, el a menționat importanța organizării unor evenimente de talie mondială precum Congresul Mondial al Familiilor, care anual se desfășoară în diverse țări, iar în septembrie 2018, a avut loc la Chișinău și a întrunit circa 2000 de participanți din peste 40 de state.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала