Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Detalii importante de la întrevederea lui Dodon cu Vasnețov - Video

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и посол России в республики Олег Васнецов
Президент Молдовы Игорь Додон и посол России в республики Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Șeful statului a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei în Republica Moldova - iată ce au discutat cei doi oficiali.

CHIȘINĂU, 21 aug - Sputnik. În cadrul întrevederii cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, președintele Igor Dodon a pus în discuție mai multe chestiuni care țin de dezvoltarea legăturilor moldo-ruse.

”Am atras o atenție deosebită ședinței Comisiei Interguvernamentale Moldo-Ruse pentru Cooperare Comercial-Economică, preconizată pentru luna septembrie curent”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șeful statului a subliniat importanța celui de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus, care va avea loc la Chișinău, în perioada 19-20 septembrie și care va deveni o platformă comodă de discuții pentru cercurile de afaceri și autoritățile regionale ale Moldovei și Rusiei.

În cadrul întrevederii, ambasadorul rus i-a înmânat invitația oficială din partea Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de a participa la acțiunile festive care vor avea loc la Moscova, la 9 mai 2020, cu prilejul marcării celei de-a 75-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

De asemenea, șeful statului a subliniat că în cadrul evenimentele comemorative de la Complexul memorial ”Capul de pod Șerpeni” și din Chișinău, organizate pe data de 24 august, este preconizată participarea ministrului Apărării al Federației Ruse, Serghei Șoigu și a vicepreședintelui Consiliului Federației, Galina Karelova. Aceștia vor vizita țara noastră la invitația președintelui Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала