Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

MAI, precizări importante despre șoferița care a provocat accidentul de la Buiucani

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Ministerul Afacerilor Interne a venit cu noi detalii despre starea în care se afla șoferița Porsche-ului în momentul în care a intrat cu automobilul într-un troleibuz.

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. Svetlana Ungureanu, femeia care se afla la volanul automobilului care ar fi provocat, în data de 30 septembrie, gravul accident din sectorul Buiucani al Capitalei, avea concentrația de alcool în sânge de 1,87 mg/l și nu 2,15 cu s-a vehiculat anterior.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Poliția confirmă: Femeia care a produs accidentul de la Buiucani era beată criță - Detalii

Potrivit secretarului de stat al MAI Ianuș Erhan, a fost vorba de informațiile preliminare oferite de Institutul de Medicină Urgentă. Chiar și așa, rezultate expertizei medico-legale prezentate de Centrul de Medicină Legală arată că șoferul autoturismului se afla ”în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”.

Totodată, Erhan a precizat că femeia avea permisul valabil. Perioada de suspendare expirase la începutul acestui an.

Amintim că în urma accidentului o persoană și-a pierdut viața, iar alte 25 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, nouă au fost spitalizate. Șoferița se află în stare extrem de gravă, o altă persoană, pasageră a troleibuzului, estela fel în stare gravă.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала