Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a condus lansările rachetelor balistice și de croazieră

© Министерство обороны РФ / Trecere la banca de fotografiiУчебно-боевой пуск баллистической ракеты "Тополь-М" с космодрома "Плесецк"
Учебно-боевой пуск баллистической ракеты Тополь-М с космодрома Плесецк - Sputnik Moldova
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a condus lansările rachetelor balistice și de croazieră în cadrul exercițiilor Grom-2019.

BUCUREȘTI, 17 oct – Sputnik. În cadrul exercițiilor strategice ale punctului de comandă Grom-2019, sub conducerea lui Vladimir Putin, au avut loc lansări de rachete balistice și de croazieră, anunță Ministerul rus al Apărării într-un comunicat de presă.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și fosta sa dirigintă de clasă Vera Gurevici la recepția organizată cu prilejul sărbătoririi a 74 de ani din Zila Victoriei

 - Sputnik Moldova
Un an de președinție: Imagini cu Vladimir Putin pe parcursul a 365 de zile - Foto

În mesaj se menționează că în cadrul manevrelor au fost antrenate forțe și mijloace a „componentei terestre, navale și aeriene ale forțelor de descurajare strategică”.

Gestionarea lansărilor rachetelor a avut loc în Centrul Național de Control al Apărării.

Ministerul rus subliniază că toate sarcinile propuse au fost realizate cu succes. Rachetele au atins țintele convenționale și și-au confirmat parametrii tehnici.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала