Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin a condus lansările rachetelor balistice și de croazieră

© Министерство обороны РФ / Trecere la banca de fotografiiУчебно-боевой пуск баллистической ракеты "Тополь-М" с космодрома "Плесецк"
Учебно-боевой пуск баллистической ракеты Тополь-М с космодрома Плесецк - Sputnik Moldova
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a condus lansările rachetelor balistice și de croazieră în cadrul exercițiilor Grom-2019.

BUCUREȘTI, 17 oct – Sputnik. În cadrul exercițiilor strategice ale punctului de comandă Grom-2019, sub conducerea lui Vladimir Putin, au avut loc lansări de rachete balistice și de croazieră, anunță Ministerul rus al Apărării într-un comunicat de presă.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și fosta sa dirigintă de clasă Vera Gurevici la recepția organizată cu prilejul sărbătoririi a 74 de ani din Zila Victoriei

 - Sputnik Moldova
Un an de președinție: Imagini cu Vladimir Putin pe parcursul a 365 de zile - Foto

În mesaj se menționează că în cadrul manevrelor au fost antrenate forțe și mijloace a „componentei terestre, navale și aeriene ale forțelor de descurajare strategică”.

Gestionarea lansărilor rachetelor a avut loc în Centrul Național de Control al Apărării.

Ministerul rus subliniază că toate sarcinile propuse au fost realizate cu succes. Rachetele au atins țintele convenționale și și-au confirmat parametrii tehnici.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала