Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pavel Voicu face dezvăluiri: Care sunt prioritățile Ministerului Afacerilor Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a dezvăluit într-un interviu pentru Sputnik Moldova care sunt prioritățile Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit lui Pavel Voicu, prioritățile MAI vor reieși din cele ale Guvernului - bazate pe corectitudine, legalitate și transparență. Astfel, Voicu a menționat că deja a stabilit câteva obiective pentru viitorul apropiat.

"Prioritățile care urmează a fi imediat implementate sunt de a stopa exodului de cadre în cadrul MAI, de a restabili situația criminogenă și aici mă refer la crimele deosebit și excepțional de grave și să întreprindem măsuri de prevenire a accidentelor rutiere", a precizat pentru Sputnik Pavel Voicu.

Amintim că după cinci luni de zile în care s-a aflat la conducerea Ministerului Apărării în Guvernul condus de Maia Sandu, Pavel Voicu a schimbat fotoliul de la Apărare pe cel de la Ministerul Afacerilor Interne, de această dată în Guvernul condus de Ion Chicu.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала