Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova
Radio
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

O scriitoare din Moldova compune versuri pentru interpreți din Germania

© Sputnik / Miroslav RotariTatiana Afanas Creciun
Tatiana Afanas Creciun - Sputnik Moldova
Autoarea cărții "Lacrimile dragostei" şi textiera anului 2018 pentru şlagărul "Am uitat să uit de tine", interpretat de formația "Akord", Tatiana Afanas Creciun, a ajuns să colaboreze cu interpreți din Germania.

O scriitoare din Moldova scrie versuri pentru interpreți din Germania
 Tatiana Afanas Creciun va colabora cu mica interpretă Andreea Botnareco, care din fragedă copilărie iubește muzica. De aproape doi ani, Andreea și părinții săi locuiesc în Germania.

A făcut o pasiune pentru cântec, iar dorul de casă este atât de mare, încât a decis să dedice prima piesă lansată bunicilor săi.

"A fost o colaborare care m-a luat prin surprindere. Mămica ei m-a rugat să alcătuiesc versuri despre bunici și dorul de casă. Andreea este legată de Moldova. Aici s-a născut și a petrecut primii ani din copilărie. Are sentimente deosebite față de bunei și țară", a spus Tatiana Afanas Creciun.

Mai mult, textiera este convinsă că Andreea Botnareco va deveni o cântăreață cu renume și își va aminti peste ani de prima sa piesă cu mult drag.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала