Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor. Sputnik transmite operativ știri de actualitate, precum și analize sau comentarii despre cele mai recente schimbări pe eșichierul politic.

Viorel Morari a fost suspendat din funcție

© Sputnik / Miroslav RotariВиорел Морарь
Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Procuratura Generală anunță suspendarea din funcție a șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție pe o perioadă de o lună de zile. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.

Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Societate
Ultimă oră: Viorel Morari a revenit în funcţia de şef al Procuraturii Anticorupţie

Informația a apărut după ce în această dimineață a fost dispusă efectuarea unui control la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, „obiectivele controalelor constau în verificarea și evaluarea activității acestor două unități specializate ale Procuraturii pe toate dimensiunile de competență, conform unor indicatori concreți, menționați în Dispoziții pentru perioada 2016 şi până prezent”.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала