Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Un bărbat a fost diagnosticat de medici cu ”sarcină” - Cum a fost posibil

Un bărbat din regiunea rusă Novgorod a mers la o consultație medicală și a fost diagnosticat din greșeală cu ”sarcină”.

CHIȘINĂU, 29 dec - Sputnik. Diagnosticul greșit a fost descoperit de soția bărbatului, abia când acesta a ajuns acasă. Bărbatul a devenit astfel victimă a neatenției sau a unei glume admise de medici. 

Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Fermecătoarea Lyanka Grâu dă detalii despre "Testul de sarcină"

Acum un an, pacientul a suferit o fractură la picior și a mers la spitalul local. După ce a suferit mai multe intervenții, bărbatul venea la consultație cu regularitate.

Pacientul afirmă că soția sa a observat diagnosticul greșit inclus în certificatul medical. Medicii au scris că bărbatul este ”în săptămâna a 27-a de sarcină”.

Bărbatul afirmă însă că nu va insista să fie demiși medicii care i-au stabilit acest diagnostic, întrucât cel mai important este să fie sănătos, mai puțin contează ce scrie în acte. Presa rusă scrie că mai devreme, din același spital, a fost externat un pacient cu diagnosticul ”moarte clinică”.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала