Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor. Sputnik transmite operativ știri de actualitate, precum și analize sau comentarii despre cele mai recente schimbări pe eșichierul politic.

De ce Kadîrov a renunțat temporar la exercitarea atribuțiilor - detalii

© Sputnik / Саид Царнаев / Trecere la banca de fotografiiГлава Чеченской Республики Рамзан Кадыров
Глава Чеченской Республики Рамзан Кадыров - Sputnik Moldova
Liderul Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, a anunțat că nu-și va putea exercita  atribuțiile din motiv de incapacitate temporară de muncă.

CHIȘINĂU, 16 ian – Sputnik. Președintele Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, urmează un curs de tratament, a comunicat pentru RIA Novosti consilierul acestuia Alvi Karimov.

Anterior, pe site-ul Guvernului cecen a fost publicată o dispoziție a lui Ramzan Kadîrov prin care premierul Muslim Huciev va exercita interimatul funcției de șef al regiunii pe perioada ”incapacității temporare de muncă”.

”Președintele Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, urmează un curs de tratament, fiind necesare un șir de proceduri medicale”, a explicat Karimov.

Potrivit acestuia, ”Constituția Republicii Cecene prevede ca, în cazul incapacității temporare de muncă sau a aflării în concediu, atribuțiile șefului regiunii să fie încredințate reprezentantului Guvernului”.

”Este o practică obișnuită... exercitată de toți subiecții”, a menționat Karimov. El a amintit că anterior, în timpul concediilor lui Kadîrov, îndatoririle acestuia au fost exercitate în repetate rânduri de Huciev și de predecesorii acestuia.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала