Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Control la Piața Centrală: Ce decizie a luat primarul Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Primăria municipiului intenționează ”să schimbe la față” Întreprinderea Municipală „Piața Centrală”. Aceasta ar putea arăta asemeni piețelor europene.

CHIȘINĂU, 01mar – Sputnik. Un audit intern al întreprinderii municipale „Piața Centrală” va fi efectuat în timpul apropiat. O dispoziție în acest sens a venit din partea primarului general Ion Ceban, după vizita la această întreprindere.

Edilul-șef spune că pentru a putea iniția procesul de renovare și amenajare, trebuie excluse toate problemele juridice ale instituției.

„Intenționăm să amenajăm întreprinderea după modelul piețelor din alte țări, cu pavilioane și hale separate”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Pentru aceasta, reprezentanţii Pieţei şi specialiştii de la „CHIȘINĂUPROIECT", vor merge în vizite de studiu la Bucureşti, Minsk, Voronej și Moscova.

De condiții mai bune s-ar putea bucura în primul rând comercianții, dar și cumpărătorii care aleg să-și facă provizii anume aici.

Totodată, primarul Ion Ceban a cerut contracararea oricărei încercări de corupție la Piața Centrală, iar cei care încalcă legea, să fie deferiți justiției.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала