Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Decis: Erdogan pleacă la Moscova

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiПоездка президента РФ В. Путина в Берлин для участия в Международной конференции по Ливии
Поездка президента РФ В. Путина в Берлин для участия в Международной конференции по Ливии - Sputnik Moldova
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va pleca pe 5 martie la Moscova pentru a purta negocieri cu liderul rus, Vladimir Putin, în problema tensiunilor din provincial siriană Idlib.

CHIȘINĂU, 2 mar – Sputnik. Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că speră să fie încheiat un armistițiu în provincia siriană Idlib după negocierile cu liderul rus, Vladimir Putin, transmite RIA Novosti.

Президент РФ В. Путин провел телефонный разговор с главами ДНР А. Захарченко и ЛНР И. Плотницким - Sputnik Moldova
Rusia
Erdogan i-a telefonat lui Putin pentru a discuta situația din Idlib

Luni dimineața, serviciile de presă ale ambilor lideri au confirmat că la Moscova vor avea loc consultări la cel mai înalt nivel pe 5 martie.

“În ceea ce-l privește pe Erdogan, într-adevăr, președintele Republicii Turce va efectua o vizită de lucru la Moscova pe 5 martie, unde planifică negocieri cu președintele nostru”, a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Mai devreme, partea rusă a subliniat că poziția Rusiei în problema Siriei va fi absolut consecventă și neschimbată. Moscova rămâne angajată acordurilor de la Soci, susține Damascul și dorința lui de a continua lupta cu terorismul.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала