Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Comandă cu ghinion: Ce a pățit un taximetrist când a ajuns la adresa indicată de client

Un taximetrist a ajuns la spital după ce a fost bătut cu brutalitate de un bărbat care a comandat un taxi pe o adresă din Capitală.

CHIȘINĂU, 4 mart - Sputnik. Călătorie cu ghinion pentru un taximetrist. Un pasager l-a bătut, l-a dat jos din automobil și dus a fost. Incidentul a avut loc pe strada Poștei din Capitală. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul de 33 de ani a ajuns pe adresa de unde trebuia să ia pasagerul. Acolo individul i-a aplicat lovituri în regiunea spatelui și a gâtului, după care i-a furat automobilul de model „Toyota Prius”. Șoferul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma unui șir de acțiuni speciale de investigație și urmărire penală demarate de Polițiști, în data de 27 februarie individul bănuit de comiterea infracțiunii a fost reținut, iar automobilul a fost găsit pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tâlhărie. Conform legislației în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала