Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident pe șoseaua Chișinău - Orhei: O mașină a ajuns în șanț - Foto

© SputnikAccidente
Accidente - Sputnik Moldova
O mașină marca Nissan a ajuns într-un șanț pe șoseaua Chișinău - Orhei după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

CHIȘINĂU, 5 mar - Sputnik. Două accidente grave s-au produs astăzi pe șoseaua Chișinău - Orhei. O mașină s-a răsturnat într-un șanț, iar alta a ajuns în parapetul de la marginea drumului. Imaginile de la fața locului au fost postate pe rețelele de sociale. Martorii spun că accidentele s-ar fi produs din cauza ploii și, respectiv, a carosabilului alunecos. 

La volanul mașinii care s-a răsturnat se afla un bărbat de 52 de ani, originar din raionul Anenii Noi. Într-o curbă periculoasă, șoferul nu a ținut cont de condițiile meteorologice, nu a respectat limita de viteză și s-a răsturnat cu mașina în șanțul de scurgere a apei de la marginea carosabilului.

În automobil, în calitate de pasager, pe bancheta din față, se afla un tânăr de 23 ani. Din fericire, nici șoferul și nici pasagerul său nu au avut de suferit. Conducătorul auto a fost supus testului de alcoolemie, care a stabilit ca nu se afla în stare de ebrietate.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала