Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Moscova a fost externat primul rus care s-a îmbolnăvit de coronavirus

Rusu care s-a îmbolnăvit de coronavurus a fost externat dintr-un spital din Moscova, au anunțat autoritățile medicale ruse pentru RIA Novosti.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Este vorba de cetățeanul David Berov, care este angajatul Biroului de Fotbal al Federației Ruse.

Отделение для людей с подозрением на коронавирус в Боткинской больнице - Sputnik Moldova
Situația privind Coronavirusul în Moldova: Ministerului Sănătății vine cu noi detalii
Medicii ruși care l-au tratat pe Berov spun că testele au arătat că acum acesta este sănătos. Tratamentul și investigațiile s-au desfășurat cu standardele din domeniu.

După externare, Berov intenționează să meargă acasă. El le-a mulțumit medicilor pentru tratament și atenția de care s-a bucurat.

Precizăm că un șir de instituții și servici din Moscova (clinici, spitale, transporturi, spațiu locativ) se află în regim de alertă maximă din 5 martie. Autoritățile medicale consideră că acest lucru permite evitarea răspândirii coronavirului și a altor boli infecțioase.

Până în prezent, în Federația Rusă au fost înregistrate 10 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала