Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Alte trei persoane sunt suspecte de infectare cu coronavirus - precizările autorităților

© Пресс-служба Департамента здравоохранения города Москвы / Trecere la banca de fotografiiБольница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус
Больница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус - Sputnik Moldova
Reprezentanții ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale au precizat că mai există alte trei cazuri suspecte de coronavirus în Moldova.

CHIȘINĂU, 9 mart - Sputnik. Alte trei persoane sunt suspecte de contaminare cu corona virus. Potrivit ministrului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, persoanele urmează să fie testate, iar informațiile vor fi prezentate imediat ce vor fi disponibile. Toate persoanele suspecte sunt revenite recent din Italia. 

Coronavirus - Sputnik Moldova
Numărul deceselor de coronavirus în Italia a crescut la 366 de la 233, într-o singură zi

Viorica Dumbrăveanu a mai precizat în această dimineață, într-o conferință de presă, că 14 persoane dintre cele care au zburat în același avion cu femeia infectată cu coronavirus nu pot fi identificate întrucât au indicat date greșite în fișe. 

Reprezentanții Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale au declarat că informațiile care au apărut ieri în presă cu privire la faptul că personalul nu ar fi fost echipat corespunzător, iar pacienta ar fi stat cu mai mulți bolnavi într-o cameră, sunt date eronate. La fel, aceștia au precizat că starea de sănătate a femeii este stabilă. Ea se simte mai bine și se observă o îmbunătățire a stării de sănătate. 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала