Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

Tragedie de 8 martie: Omor în sectorul Ciocana din Capitală - detalii

© Sputnik / Алексей Куденко / Trecere la banca de fotografiiПитейные заведения Москвы
Питейные заведения Москвы - Sputnik Moldova
Poliția Capitalei a oferit mai multe detalii despre un bărbat care a fost găsit fără suflare într-un apartament din sectorul Ciocana al Capitalei.

CHIȘINĂU, 9 mart - Sputnik. Un bărbat a fost omorât în ziua de 8 martie. Acesta a fost găsit fără suflare într-un apartament din sectorul Ciocana din Capitală.

Poliția a fost alertată la ora 2:47, prin intermediul serviciului 112, despre o bătaie într-un apartament. La fata locului, politistii au depistat un bărbat fără suflare. Medicul legist a constatat decesul bărbatului în vârstă de 43 ani, care a survenit în urma aplicării mai multor lovituri în regiunea capului”, a declarat pentru Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Poliției, Capitalei Natalia Stati.

Ca urmare a acțiunilor de investigație si urmărire penală, suspectul a fost rețintut. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, care a fost reținut pentru 72 de ore în izolator. Potrivit datelor preliminare, aceștia au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-a iscat un conflict.

Pe cazu dat a fost inițiată o cauză penală în baza articolul 151 din Codul Penal - ”Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, care se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала