Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Jumătate dintre biletele la concertul de încheiere a Festivalului ”Mărțișor”, returnate

© Sputnik / Miroslav RotariPalatul Național ”Nicolae Sulac”
Palatul Național ”Nicolae Sulac” - Sputnik Moldova
Jumătate dintre biletele la concertul de încheiere a Festivalului ”Mărțișor”, care a fost astăzi anulat din cauza pericolului de răspândire a coronavirusului, au returnate până la ora 17:30.

CHIȘINĂU, 10 mar - Sputnik. O angajată a Caselor Palatului Național ”Nicolae Sulac” a declarat pentru Sputnik Moldova că până la ora 17:30 au fost returnate aproximativ jumătate dintre bilete. Unii oameni nu au știut că spectacolul a fost amânat prin decizia de astăzi a Ministerului Sănătății, așa că au venit la Palat, dar au găsit ușile încuiate. Banii pentru bilete le-au fost returnați. 

Alții au preferat însă să și le păstreze pentru luna mai, când va fi susținut concertul.

Concertul de închidere a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2020” a fost amânat pentru luna mai, dar deocamdată nu se cunoaște data exactă.

Contactat de Sputnik Moldova, directorul Palatului Național „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman, a precizat că data exactă privind desfășurarea concertului va fi anunțată în viitorul apropiat. Locoman ne-a mai spus că Executivul a luat decizia de a amâna toate concertele planificate pentru luna martie.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала