Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

O mamă cu trei copii, suspecți de contaminare cu coronavirus: Au venit de la Verona

© Пресс-служба Департамента здравоохранения города Москвы / Trecere la banca de fotografiiВ Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом
В Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом   - Sputnik Moldova
O mamă cu trei copii s-a întors recent din Verona și sunt suspecți de infectare cu coronavirus. Sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase "Toma Ciorba".

CHIȘINĂU, 11 mart - Sputnik. O mamă cu trei copii a fost internată noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase "Toma Ciorba". Femeia a fost, împreună cu familia, la shopping în Verona, Italia. Potrivit premierului Chicu, unul dintre copii are malformații la inimă de mai mult timp. Toți aceștia sunt testați la coronavirus. 

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Moldova: Șeful statului convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate

La ora 09:00, ministrul Educației Culturii și Cercetării va veni cu informații actualizate într-un briefing de presă. 

În Moldova au fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. În contextul răspândirii virusului, autoritățile au decis suspendarea procesului educațional în școli și grădinițe, pe parcursul săptămânii curente, dar și al săptămânii viitoare.

În cazul instituțiilor de învățământ superior, fiecare în parte va decide asupra măsurilor de securitate, cum ar fi reducerea numărului de studenți într-o aulă sau reducerea numărului de ore. Nu este exclusă sistarea procesului educațional și în instituțiile de învățământ superior.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала