Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a discutat cu Erdogan despre situația din Idlib

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiРабочая поездка президента РФ В. Путина в Санкт-Петербург
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в Санкт-Петербург - Sputnik Moldova
Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan au discutat astăzi telefonic despre ultimele evoluții din provincia siriană Idlib.

BUCUREȘTI, 12 mar – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în cadrul unei discuții telefonice, au remarcat cu satisfacție o diminuare semnificativă a tensiunilor în zona de deescaladare din Idlib, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

Russia Constitutional Reform - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin: Trebuie să garantăm societății o rotație a puterii
Se menționează că discuția a avut loc la inițiativa părții ruse.

“S-a discutat despre problemele legate de realizarea acordurilor, încheiate în cadrul întrevederii ruso-turce la cel mai înalt nivel la Moscova, pe 5 martie. A fost remarcată cu satisfacție o diminuare semnificativă a tensiunilor din zona de deescaladare din Idlib”, se spune în comunicatul administrației prezidențiale ruse.

Liderii Rusiei și Turciei au reconformat importanța continuării conlucrării strânse, în primul rând, între ministerele de Apărare, pentru menținerea durabilității regimului de încetare a focului și stabilizării în continuare a situației.

De asemenea, Putin și Erdogan au convenit să mențină un dialog regulat la diverse nivele, inclusiv prin contacte personale.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала