Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendii de vegetație în toată țara: Pompierii luptă ca să prevină răspândirea flăcărilor

Douăzeci și unu de incendii de vegetație s-au declanșat astăzi în toată țara. Pompierii fac eforturi ca să prevină răspândirea focului.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că în toată țara astăzi s-au declanșat 21 de incendii de vegetație, două dintre care au izbucnit în Capitală aproape concomitent. 

Пожар - Sputnik Moldova
Societate
Incendii de proporții în apropiere de Chișinău

Un incendiu de vegetație a izbucnit pe strada Ceucari din Capitală, iar altul pe bulevardul Dacia. Ambele s-au declanșat cu puțin timp înainte de ora 15:00. Focul a mistuit iarba uscată pe suprafețe extinse.

Pompierii au intervenit la fața locului pentru a preveni răspândirea flăcărilor. În acest context, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă îndeamnă oamenii să nu aprindă focul pentru a nimici vegetația uscată şi resturile menajere.

Pe parcursul zilei de astăzi s-au declanșat incendii de vegetație în raioanele Ştefan Vodă, Orhei, Teleneşti, Rezina, Străşeni, Ialoveni, Sângerei, Edineţ, Călăraşi, Ungheni şi în municipiul Chişinău.

Pompierii atenționează că, în condiţii de umiditate redusă şi vânt, focul se poate răspândi cu repeziciune și cuprinde suprafețe extinse. 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала