Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum au votat alegătorii în circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești

Duminică, 15 martie, au avut loc alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești, iar CEC a publicat rezultatele preliminare.

CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, care a publicat rezultatele preliminare la alegerile parlamentare noi din circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești, liderul detașat al acestei curse electorale este reprezentantul PSRM, Ștefan Gațcan, la procesarea tuturor celor 44 de procese verbale.

Diferența de voturi dintre candidatul PSRM și cel al PAS, Olesea Stamate, care s-a plasat pe locul doi, este de circa 1000 de voturi.

Rata participării la vot la alegerile din Hâncești a fost de 23,33% (14.441 de alegători) la ora 21:00, când s-au închis cele 44 de secții de votare, în care erau așteptați peste 60.000 de alegători.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала